Treball dia 22-1-2014

1) TREBALL  .

 Creareu al vostre blog una PÀGINA sobre TWITTER, ha de tenir com a mínim:


a)  HISTORIA DE TWITTER, com va néixer, perquè?, quin tipus de xarxa social és? informacions sobre usuaris actuals, sobre empreses...
b) Busca una INFOGRAFIA SOBRE TWITTER. (no es val repetir). Posa abans la definició del que és una INFOGRAFIA,. Fes a sota un petit resum del que t'ha agradat més.
c) VIDEO DE YOUTUBE sobre twitter, sobre com funciona, o sobre com ho fan servir les EMPRESES
     amb una petita explicació.
d)  MANUAL DE TWITTER. busca a la xarxa un manual o tutorial de twitter, millor que sigui una presentació i que serveixi per a que una empresa es promocioni.
e) Enllaç i UNA ENTRADA (o resum) d'un BLOG amb informacions sobre twitter o sobre persones que escriuen a twitter (SOCIAL MEDIA), o empreses que fan servir twitter com a publicitat i contacte amb els clients: exemple:/HOY NO ME APETECE ESCRIBIR... a veure què trobeu.

f) Els que no tingueu TWITTER, us convido a registrar-vos i crear un perfil, amb fotos etc.
Els que ja teniu TWITTER, creeu una llista nova d'empreses a seguir. Busqueu grans marques (COCA-COLA, ADIDAS, CANTANTS FAMOSOS etc...5-6 estaria bé.
Mireu els seus tuits, fotos etc  i retuiteu-ne almenys 2.

Estaria bé enllaçar el twitter al bloc vostre....i a l'inrevés. podem buscar informació de como INTEGRAR TWITTER AL NOSTRE BLOC, per exemple: http://www.esmeraldadiazaroca.com/2012/03/como-integrar-un-tweet-en-tu-blog.html

g) HI ha més de 250 eines i aplicacions de TWITTER com per exemple TWITGIFT que crea tuits animats...BUSCA una aplicació interessant per a publicitat o promoció d'una empresa per exemple que ven calçat esportiu -per exemple MUNICH- posa l'enllaç, fotos i una petita explicació del que fa.

g) Hem vist el que significava "TRENDING TOPIC". Busca més informació sobre aquest tema i busca una notícia sobre un trending topic que NO sigui de TWITTER, i millor que tampoc sigui de Social Media. Creus que s'extendrà a Internet l'ús d'aquestes eines? creus que es pot "manipular"?

f) TREBALL EXTRA..., si saps quin tipus de xarxa social és twitter, podries buscar almenys una altra de similar?, posa enllaços,logo, fotos, manual si en trobes i informació diversa...(pots fer un Power point o word apart.

BONA FEINA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada