Exercicis EXTRES -ORGANIGRAMA I EMPRESA-

1) Dibuixeu l'organigrama de la direcció comercial d'una empresa de la qual depenen els departaments següents: compres, magatzem, vendes i distribució. El departament de compres i el magatzem estan dividits segons els productes (producte A i producte B), el departament de vendes està dividit segons els tipus de clients (majoristes i minoristes) i el departament de distribució està dividit en funció de les zones (zona nord, zona sud i zona est).



2) Dibuixeu l'organigrama de la direcció de màrqueting d'una empresa que fabrica dos línies de productes (Alfa i Beta) en la qual depenen del director de màrqueting un director per a cada línia de productes, un director d'investigació i un director de vendes. Per a cadascun dels productes hi ha un cap. Els productes de la línia Alfa són A, B i C, i els productes de la línia Beta són E, F i G. Del director de vendes depenen tres caps: zona 1, zona 2 i zona 3.


Suposem que la mateixa empresa inicia la distribució fora del seu territori nacional i incorpora, depenent del director de vendes, un responsable de la distribució en el mercat nacional, i un altre que és responsable de la distribució a l'estranger.

Fes servir el POWER POINT, WORD ó ho pots fer a mà....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada